P 70 H 50 | Panettone paper baking mold
SKU: G9F13004F7Panettone baking mold in pure cellulose paper, with external ecru color and floral gold print, for 90 gr of product.
The P 70 H 50 single-dose baking mold is a paper baking shape designed for the production of panettone, but also suitable for other types of dough. The pure cellulose paper is resistant to food fats and can withstand both freezing and baking up to 200°C. This baking mold is recyclable, it must not be buttered before use and thanks to its particular self-supporting structure it does not need to be inserted into preformed metal molds. The elegant design, ecru with golden floral decoration, makes it suitable for the presentation of the finished product.
Utilisation
-
Cuisson au four
-
Congélation
-
Présentation
Caractéristiques
-
Forme: Rond
-
Diámetro inférieur: 70 mm
-
Diámetro de la bouche: 74.4 mm
-
Hauteaur: 50 mm
-
Volume du produit à fabriquer: 90 g
-
Matériel: Papier
-
Caractéristiques du matériel: Résistant à l'huile et à la graisse
-
Résistance à la chaleur: 180°C-200°C
-
Utilisations suggérées: Petit gâteau, Muffin, Levées
-
Couleur dominante: Écrue
-
Impression externe: Motif floral
-
Couleur intérieure: Écrue
-
Type du bord: Sans bord
-
Placement: Free standing
-
Type de portion: Monoportion
-
Fêtes: Noël
-
Disposition: Recyclable
-
Personnalisation: Oui